Mekisnek lenni jó!

Cégünk 1997 óta a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. franchise partnere.

A csepeli éttermet, és 2023. július óta a Móricz Zsigmond körtéri éttermet családi vállalkozásként működtetjük, hiszen 2023-ban szállt át a vállalkozás apáról lányára. Új, fiatalos vezetéssel, lendületes csapattal várjuk a hozzánk érkező vendégeket és kollégákat!

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a Meki®-zés élményét minél magasabb szintre emeljük. Tudjuk, hogy a legnagyobb sikereket a munkatársaink által érhetjük el, és ezért minden nap arra törekszünk, hogy számukra változatos, izgalmas és rugalmas munka-körülményeket biztosítsuk.

Gyere és csatlakozz hozzánk!

Mekisnek lenni jó!

De miért is?

  • Egy megbízható, stabil munkahelyen fiatalos, lendületes csapattal dolgozhatsz együtt
  • Az időben megkapott fizetésed mellé munkaruhát, személyzeti fogyasztást és 20%-os dolgozói kedvezménykártyát biztosítunk
  • Teljes- vagy részmunkaidőben, iskola mellett rugalmas beosztással is dolgozhatsz nálunk
  • Izgalmas, változatos feladatokkal látunk el, és hogy milyen magasságokba jutsz el karriered szempontjából, csak Rajtad múlik.

Aggályok jelentése

Amennyiben a munkavállalóknak közérdekű üggyel vagy az etikai szabályok betartásával kapcsolatos aggályai vagy kérdései merülnének fel, akkor lehetőségük van arra, hogy ezt közvetlen felettesükkel, vagy bármely más vezetővel megbeszéljék. Emellett bejelentést tehetnek az [email protected] e-mail címen, és az illetékes személy az etikai szabályok betartásával kivizsgálja a bejelentett közérdekű ügyet.